hahaha no to rzeczywiście, Twoje postaci są strasznie różnorodne, w zależności od opowiadania hmm.. Chciałabym zobaczyć minę Rowling, jakby przeczytała te wszystkie wariacje...
Ja tam zawsze twierdzę, że Rowling by umarła gdyby zobaczyła CO ja z nimi robię, serio Padłaby jak nic
Co do traumy się zgadzam Co do Lexie i Eddiego - trzeba mieć tak zryty łeb jak ja, żeby ich wymyślić, nie sądzę by ktoś mi ich zazdrościł
No widzisz mój problem polega na tym, że ja po prostu nie lubię i nie umiem tworzyć postaci normalnych Sama mam nierówno pod sufitem a mówi się, że bohaterowie mają wiele z autora
Prawda jest taka, że ja od zawsze uważałam, że April ma ze mnie najwięcej, chociaż muszę się przyznać, że traktowałam ją bardziej jako to, kim chciałabym i być może mogłabym być. Bo April ma po mnie gadanie jak nakręcona, tą pogodę ducha, że czepia się jak rzep i nie puszcza, że bywa irytująca, zakręcona i niezdarna. Ale równocześnie ona ma w sobie siłę i odwagę której mnie brakuje chociaż... Uczę się od niej i ostatnio mam w sobie więcej śmiałości
Można więc powiedzieć, że pisząc o April nauczyłam się mniej bać życia, ha... No jak mówiłam, autor oddaje wiele siebie w bohaterów a ja pewnie nie zdaję sobie sprawy ile mnie jest w nich... Musiałabym zapytać przyjaciół
No tak i czuję związek z Peterem, o czym wspominałam. Rozumiem go, tak sądzę i traktuję jako przestrogę i nauczkę, że trzeba być trochę pewniejszym siebie w życiu... No to lecę zakładać Ligę Ochrony!
Z Ligi już skorzystałam
Hmm... No zazwyczaj oddaje się swoim postaciom cząstkę siebie... Ja zawsze traktuję moje bohaterki jako takie odbicia mnie (jaka chciałabym być) i pewnie dlatego tak łatwo jest mi je potem znielubić, bo ja... hmm... Potrafię być irytująca i trudna