Acz krótkie, zapomnialam dodać. Ciekawie, acz krótkie niestety :-)
no w sumie nie mam o niej narazie żadnej konkretnej opinii, więc rób z nią co chcesz
A teraz trochę pomarudzę: ruszyło się może coś w sprawie nowego rozdzialiku?
Nowy rozdział... Rany, nic a nic. Tkwię nadal z Lily i Syriuszem i jestem na samym początku, dopiero ruszam. A ogólnie zajmuję się teraz głównie czytaniem, właśnie po raz kolejny czytam Księcia Półkrwi, a wczoraj bardzo głęboko przeżywałam śmierć Syriusza - cholera, miałam do końca nadzieję, że TYM razem przeżyje!
Oj, Gabriele była na razie zbyt mało, by móc mieć o niej opinię. Ale pojawi się jeszcze, obiecuję
no to pozostaje mi ćwiczyć cierpliwość dobrze, że w czwartek zaczynam prace to bedę mieć mniej czasu
Oj ja też zawsze jak czytam po raz kolejny to mam nadzieję, że i Syriusz i Snape jakoś przeżyją... Ale oni świnie wolą umierać ;(
No teraz zginął jeszcze Drops, zrobiło mi się żal Snape'a i Voldemorta i ogólnie doszlam do wniosku że książka jest niesprawiedliwą. Więc dla pocieszenia się, pisze sobie alternatywny epilog w którym Harry i Voldemort oraz zdecydowana większość reszty bohaterów do dzieci które się bawią razem i w momencie śmierci Voldemorta zaczynają się kłócić, bo Voldemort wcale nie chce umrzeć B-) interesujące doświadczenie, naprawdę :-P
Oh, to napisanie tego zmieniło mój świat... Voldemort już zawsze będzie dla mnie tupać nogą i zalewać się łzami, że on nie chce być martwy... Praca mi szkodzi, słowo daję!
hahah! Aż chcę to przeczytać!
Moja mi jeszcze nie szkodzi, ale po 12 godzinach ze zwierzętami/ludźmi mam dość Ludzie są beznadziejni! Wchodzą do sklepu więc mówie im 'Dzień dobry'. 1/3 odpowiada, 1/3 jest przestraszona, że do nich mówię a 1/3... patrzy jakbym im kota zabiła... Fajnie mam nie ma co
Ty chociaż pracujesz z ludźmi/zwierzętami. Natomiast ja prawie cały dzień jestem sama, nudzę się jak mops a kiedy ktoś przychodzi to czasem ręce załamuje nad ich głupotą i uporem. Wiecie, że po żółtym świetle zapala się zielone i czerwone? W testach są błędy według kursantki, bo według niej po żółtym zmienia się na zielone lub czerwone a test twierdził, że tylko na czerwone. Musiałam jej pokazywać przepisy...
Natomiast dziś dziesięć minut tłumaczyłam facetowi że wpisowego się NIE ZWRACA po czym spytał kiedy bo nie przyjść.
Mhm, w ostateczności mogę się podzielić
hahahahahahahha!!!!!!!! Ludzie są naprawdę super co nie? Ja musiałam pół godziny tłumaczyć pani, że generalnie karma z napisem 'Adult' nie nadaje się dla szczeniaka. Innej przez kolejne pół godziny tłumaczyłam, ze jak na żwirku dla kota jest napisane 'zielony las' to ten żwirek pachnie. A jeszcze inna nie dała sobie powiedzieć, że jestem tam nowa i że 'ja może pójdę po koleżankę' tylko dalej mi zadawała pytania! A dodatkowo powinni mi jeszcze dopłacać za to, że mówiłam wszystkim, którzy wpychali palce biednej fretce do klatki, że ona generalnie gryzie... Super co nie? I tak moje ulubione zwierzątko to szynszyla, która ma wszystkich w dupie
Tak, ja za to powinnam dostać podwyżkę za świecenie oczami przed kursantami którym odwołuję po raz kolejny jazdy i odbieranie telefonów z banku który nie przyjmuje do wiadomości że szefowej NIE ma i raczej nie będzie bo wpada do biura na pół minuty dwa razy dziennie.
Do tego niestety zimno jest jak diabli i przy życiu trzyma mnie tylko myśl, że w sobotę jadę do Warszawy na zlot fanów Pottera na co czekam od lutego już! Minimum
Ja się przypadkiem dowiedziałam... W Warszawie w tą sobotę będzie