Dobrze, że wiesz, ale skoro tak jest, to już dla ciebie za późno Poszukaj sobie dobrego psychiatry tak na zaś...
Widzisz, bo my jesteśmy tak zajebiste że nas po prostu trzeba kochać!
Oczywiśce i mam nadzieje, ze nikt w to nie watpił. Myśle, że na psychiatre to już za pózno chociaz dla ciebie Asiaxz jest jeszcze szansa, niewielka ale to zawsze jakaś szansa:)
Niewielka... Zauważ że czyta też opowiadanie a to oznacza, że mogło się moje szaleństwo zakorzenić
Już za późno! Buahahahahahah!!
Dokładnie! My jesteśmy takie fajne a dla ciebie i tak nie ma nadziei :>
Ja już odczuwa zmiany w moim układzie trawiennym! Noszę sie od paru dni z chęcią (uwaga)... Tak! Brawo dla pana w piątym rzędzie! Założenia bloga. Mam kawałek opowiadania (nie Potterowskiego) i z jednej strony bym je chętnie upublicznienie ale z drugiej nie. I nie wiem co robić. Bo ja zazwyczaj jestem przeciwna blogom. Tzn czytać jak najbardziej ale pisać to tak nie do końca (plagiat i te sprawy). Hmm...
Mhm Jeśli wpadnie ci jednak do głowy założyć, podziel się adresem chętnie popatrzę
Dla mnie pisanie na blogu jest przyjemniejsze niż pisanie do szuflady - mam wtedy motywację kiedy czuję że jest chociaż jedna osoba której sprawiam przyjemność - a nie tylko sobie!
Przy okazji mam też motywację do poprawiania samej siebie i doskonaleniu się ;S
Zobaczę. Oczywiście ze w razie czego sie podzielę adresem! Zawsze to dwie czytelniczki . Boje sie po protu tego, ze mi braknie pomysłów i ze sie poddam jak to sie już zdarzało wiele razy.
Trzeba wierzyć, że się da! Wiesz, że decyzje spontaniczne są zazwyczaj dobre??
Mam do was serdeczną prośbę - nie pozwólcie mi pisać, kiedy słucham Elvisa lub Beatlesów, dobrze...??