Ogłoszenie

Tak, w galerii pojawiają się obrazki, przedstawiające moje małe wyobrażenia bohaterów. Obrazki dodawać może każdy użytkownik więc jeśli macie inne zdanie niż ja - śmiało! :)

#1 2011-12-08 21:38:18

nanina

Administrator

5112960
Punktów :   

...

Muszę się z wami czymś podzielić. Przyznam szczerze, że ten film odmienił moje całe życie i już nigdy nie będzie ono takie samo i odczuwam palącą potrzebę podzielenia się nim ze światem!

http://www.youtube.com/watch?v=caxnNwOj … re=related

Uwaga na brzuchy, mój ledwo to przeżył. I pomyśleć że zaraz mam zamiar pisać rozdział...

"- Na lekcjach ciężko wam wykrztusić „profesorze", a teraz z taką rewerencją... Za to poziom elokwencji wyraźnie obniżony. Niedobrze, panno Wiem – I – Chętnie – Powiem. Nie dawaj się tak łatwo zaskoczyć. Widywałem w tym gabinecie dziwniejsze rzeczy, niż pijany Mistrz Eliksirów w idiotycznej pelerynie, pogryziony przez wampira.”
Rozmowy Trumienne

#2 2011-12-09 13:36:48

Asiexz

Użytkownik

8269288
Punktów :   

Re: ...

Jakie to super!!! Takie głupie ale fajne.
To ja aż się boję jaki ten rozdział będzie...

#3 2011-12-09 13:52:07

nanina

Administrator

5112960
Punktów :   

Re: ...

Oh, w sumie nie pisałam, bo nim siadłam nagle zrobiło się późno i poszłam spać Ale ostatnio mam taki okres że wpadam w głupawkę bez powodu więc...

"- Na lekcjach ciężko wam wykrztusić „profesorze", a teraz z taką rewerencją... Za to poziom elokwencji wyraźnie obniżony. Niedobrze, panno Wiem – I – Chętnie – Powiem. Nie dawaj się tak łatwo zaskoczyć. Widywałem w tym gabinecie dziwniejsze rzeczy, niż pijany Mistrz Eliksirów w idiotycznej pelerynie, pogryziony przez wampira.”
Rozmowy Trumienne

Stopka forum

RSS