Święta tuż tuż, za oknem nawet grama śniegu i jak tu poczuć magię świąt? Proponuję więc stworzyć playlistę najbardziej świąteczno-nastrojowych utworów, żeby przywołać magię i zakląć śnieg, żeby spadło go aż po kolana i coby nie stopniał do Sylwestra!
Świąteczne piosenki mowisz. No cóż aktualnie słucham świateczne wydanie Glee. Ale wiesz może tak tradycyjnie polece: Last Christmas. Cholerstwo leci co roku chcociaż w tym roku jeszcze nie słyszałam. Może dlatego nie ma sniegu?
Ja już słyszałam w radiu, przypadkiem, ale nie powiem jakie radio to było Słyszałam świąteczne wydanie Glee, fenomenalne jest. Ja ogólnie mam mnóstwo płyt z kolędami i składankami hitów świątecznych, ale osobiście moim największym świętonastrajaczem jest kaseta staruszka z piosenkami znanymi, śpiewanymi po polsku. Powiem wam, że moja wieża stoi w pokoju już tylko dlatego, że raz do roku włączam tą starą, wytartą kasetę i słucham jej cały tydzień przed świętami - zgubiłam opakowanie i nie mam pojęcia co to za kaseta i cierpię że nie mogę mieć tych piosenek na Mp3...
Cóż, jeśli chodzi o mój niezbędnik to prócz wyżej wspomnianego Last Christmas, znalazłoby się jeszcze na sto procent White Christmas oraz Jinglle Bells Bez tych dwóch piosenek nie ma dla mnie świąt po prostu!
A jeśli dodać do tego Let it snow...
Nie wiem jakie modły odprawiłyście ale w Gliwicach niestety spadł śnieg i jest teraz zimno, mokro i nieprzyjemnie
. Bo ja naprawdę doszłam już do tego etapu w życiu w którym jako kierowca-to-be nie darzę śniegu za dużą sympatią...
Oj jej! U mnie jest biało i się cieszę... Kierowca, to wiele wyjaśnia Przykro mi, ale nie zaklinałam na Gliwice ale na Lublin
Musiało się z lekka rozejść ta moja klątwa, ale proszę odklinając uważaj, żeby obeszło Lublin, dobrze...??
Moje zaklinacze chyba działają bo się białe świństwo topi. Mam nadzieję że w Lublinie zostało. Specjalnie zaklinałam żeby z promieniu stu kilometrów od Lublina nie topniał . Jeszcze nie kierowca ale już niedługo
Muszę jeszcze trzy tygodnie poczekań i mogę zacząć kurs ;D
Dobrze zaklęłaś u nas (jeszcze) biało, -5 na dworze ale pewnie jutro zacznie topnieć, jak zwykle Ah, jeszcze nie kierowca, ale już blisko
Ja nadal to kocham
No brawo, podziwiacie mnie, że robicie to już... który raz?
To mi przypomina, że za 6 dni minie sześć lat...
Myślałam o tym ale szczerze mówiąc wena ostatnio niedomaga, nie wiem czy uda mi się ukończyć rozdział świąteczny na swiat-lily a co dopiero na lilkę...
2, to nie tak źle